mardi 1 avril 2014

Kuulumisia

Otsikoin tämän jutun nyt näinkin mielenkiintoisesti! Mutta täällä siis ollaan ja ollaan eletty ja oltu töissä ja yritetty sopeutua australialaiseen elämään. Alussa oli kovastikin kulttuurishokkia (kukapa olisi uskonut!) eikä elo ole edelleenkään aina tosi helppoa. Monia mukavia juttuja on kuitenkin sattunut ja tapahtunut, josko ehtisin kirjoittelemaan enemmän...

Tänne on nyt ilmeisesti alkanut tulla syksy. On ihan outoa lukea suomalaisista blogeista kun kaikki hehkuttaa lisääntynyttä auringonvaloa, uutta energiaa ja kaapista kaivettuja kevättakkeja ja kaikkia niitä vähempiä kuteita joilla tarkenee jo ulkona.
 "Ballerinakeli!" 
Mä olen alkunut miettiä pitäiskö ostaa housut kun nämä mukana olevat on vähän piene(ntynee)t ja alkaa viima paleltaa koipia.

Olenpa siis yrittänyt vielä loikoilla viime metrit rannalla ennen talvea. Meidän lähirannalla alkaa olla jo ihan autiota, kakarat on koulussa ja aikuiset töissä. Sain myös joululahjaksi nuo ihanan koralliset bikinit niin niitähän pitää tietty ulkoiluttaa. Alkaa merivesi olla sopivan vilpoista jos se koskaan on täällä mitään lämmintä ollutkaan.

Tosiasiassa suurimman osan aikaa olen vain näyttänyt aika väsyneeltä:


Aloitin uudessa työssä muutama viikko sitten ja siellä on ollut tosi hauskaa mutta haastavaa ja erityisesti aikaavievää. Hurautan tätä nykyää junalla keskustaan töihin ja matkoihin menee tunti suuntaansa. Voisko kokeilla puhelinbloggausta?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire