lundi 14 avril 2014

Menossa ja tulossa

Mietin välillä että olisi kiva kirjoitella joka päivä blogiin, että muistaisi missä on ollutkaan menossa tai mitä tekemässä. Sitten se jää vaan pelkäksi aikeeksi ja mietin kuinka kaikilla muilla on aikaa. Aikaahan on jos sitä tekee itselleen. Sun muuta, mutta viime viikkoina en tosiaankaan ole ehtinyt tai jaksanut! Olen ottanut vähän liikaa töitä ja aikani kului vaan töissä, sinne mentäessä tai tultaessa. Syödäkin ehdin vain melkein junamatkallani. Mutta tälle hulluudelle on tavoite sillä toukokuun lopusta olisi tiedossa Euroopan matkaa!

 Kesä on melkein ohi, aurinko on vaihtunut vesisateeseen. Vettä tulee taivaan täydeltä vahintään kerran viikossa ja sitteen tuulee. Kerran myrsky oli niin kova että junaliikenteestä meni sähköt poikki. Bussia odotellessa oli hyvä mutustella pähkinävoileipää.

Mun viime päivien näky. Junan penkit. Onneksi yleensä tyhjemmänlaiset ettei tarvi vielä kaiken lisäksi kuunnella urpojen jutustelua tai teinien musanhuudatusta.

 Illaksi kotiin. Mun työvuoro loppuu yleensä niin myöhään että pääsen kotiin ja sänkyyn vasta siinä vaiheessa kun muu kaupunki on jo siellä. Onneksi aikaeron ansiosta äitin kanssa on kiva chattailla keskellä yötä junamatkalla. Ja sitten on ihana käpertyä oman sängyn pohjalle lämpimien peittojen alle.

4 commentaires:

 1. Hyvä EB!! Kun oot taas jaksanut kirjoitella ja ennen kaikkea tehdä töitä, joiden ansiosta nähdään pian! Pääset sopivasti Australian talvesta Euroopan kesään meidän rantalomalle! -Maria

  RépondreSupprimer
  Réponses
  1. Joo kova työrytmi on päällä! Et arvaakaan kuinka monta kertaa mietin meitä shamppanjalasin äärellä, että jaksan taas kaikkea ärsyttävää. Tai no, kuohuvaa teille varmaan voi vaan ostaa two oceanin seuraksi hehe.

   Supprimer
 2. Etkö koskaan pelkää kulkea öisin yksin?

  Ihanan tunnelmallinen tuo leipäkuva! :D

  RépondreSupprimer
  Réponses
  1. Tästä on ollut kovasti puhetta, mutta olen varmaan tottunut kulkemaan yöiseen aikaan kun olen aiemminkin ollut töissä näin iltatöissä. Mun työpaikka on keskustassa lähellä asemaa joten siellä on aina liikennettä ja sit asun aivan kotiaseman vieressä. Poikaystävälle täytyy tosin laittaa aina viesti kun olen tulossa ettei hän huolestu, mutta itseä ei pelota. Onneksi kun ei ole vielä mitään tapahtunut!

   Supprimer