dimanche 19 mai 2013

Mun uusi ystava

Olen saanut uuden parhaan ystavan jonka kaulassa olen kiinni monta kertaa paivassa. Ei ihan sellainen kuin olin mielessani ehka kuvitellut, mutta on tullut viime aikoina enemman kuin tarpeeseen.

 Nimittain hyttysmyrkky. En kylla ihan tajua minka takia tuohon etiketin kuvaan on valittu tuollainen kasikuva, ehkapa joku kultturellijuttu jota tama blondi ei ihan tajua.

HK facta: Taalla on niin hemmetin kosteaa, etta hyttyset tuntuu lisaantyvan nopeampaan kuin ne pystyvat edes itsekaan laskemaan. Minun koivet on ihan hyttysen puremilla eika tuo spray edes tunnu aina auttavan. Nyt mokin hyttyspilvi tuntuu ihan pikkujutulta. Tasta puheenollen olen alkanut fiilistella kaikkien blogikuvien innoittamana Suomen kesaa...En tieda voinko millaan sailya hengissa jos en paase koko kesana Suomeen ja rutistamaan perhetta, syomaan jumalattoman kokoisia jaatelopalloja, aitin aamupala-suolakurkkuvoileipia ja siskon mustikkapiirasta, kuuntelemaan mokin hiljaisuutta ja rauhaa ja kaymaan Cittarissa!

2 commentaires:

  1. Punainen tiger balm toimii kans hyvin niin hyttysten karkoitukseen kuin myös kutisevien paukamien hoitoon. Kannattaa kokeilla.
    Niin ja edellisen postauksen Hot Pot, Nam! Viimeksi tänään mietin että tekis mieli kunnon hot pottia. Saas nähdä koska pääsen taas Aasian suunnalle sitä syömään.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Ja koska paaset tanne suunnalle vierailulle. Yrita etsia tota tiger balmia, olen nimittaain tulossa hulluksi naiden itikoiden kanssa. Onneksi nyt on alkanut hieman hellittaa ja meidan aluekin myrkytetaan taas parin paivan paasta.

      Supprimer