jeudi 23 mai 2013

Varma kesan merkki

Mikas muukaan kuin kylma roseviini! Taman tietavat ainakin kaikki ranskalaiset ja ranskalaistuneet kuten mina itse. Meillekin saapui vahan aikaa sitten kesan rose-viinikokoelma ja on sita tullutkin maisteltua, ihan niin kuin vaan kuumuutta helpottamaan.

Osallistuttiin meidan kortteerissa jarjestettavaan viikonlopputapahtumaan jossa pistettiin roseetkin ihan tositoimiin.

 Varattiin meidan keskusaukiolta tuollainen koju ja ujutettiin roseet omiin jaapala-altaisiinsa odottelemaan maistelijoita. Ja minakin jain odottelemaan.

 Perjantaina tietty mitas muutakaan kuin satoi. Mun koivet ja sandaalitkin olivat ihan marat kun varistelin katoksen alla. Taisi nuo taman kesan halppissandaalien timantitkin ruostua siina ihan kerrasta.

 Lauantaina ja sunnuntaina oli luvassa parempaa ilmaa ja kojulla kavi tiiviisti porukkaa. Minun suu kavi niin kovaa, etta hetken paasta en enaa osannut melkein muuta sanoa kuin toistelemaani myyntilausetta. Valilla jaksoi hymyilla natisti kameralle.
Hittituote oli sellainen kauhea sokerinen valmis rosecocktail kuin IceTropez. Sita loytyy 6-promillisena seka alkoholittomana ja kaiken sokeristen juomien ystavana kiinalaiset omivat taman nopsaan kayttoonsa. Mikas siina, jatti minulle itselle enemman juotavaksi tuota ihan oikeaa viinia.

Jotain jai myos jaljelle. Ja sitten ne piti pikaisesti korjata jonnekin piiloon silla meille tuli kameratiimi kuvaushommiin sunnuntai-illalla!

Kuvia tulossa lisaa, silla tama tapahtuma oli oikeastaan pyhitetty satamassa seisoville veneille ja ehdin siellakin kayda hikoilemassa. Jokos on muualla pain maailmaa availtua roseiden korkit?

4 commentaires:

  1. Rosee on kyllä yksi parhaista kesäterassijuomista. "Opettelin" roseelinjalle jo Tukholmassa, sielläkin se oli tosi suosittu terassijuoma.

    Nyt kun se kesä vaan joskus koittaisi täälläkin... :P

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Olen tutkimuksista seuraillut etta tosiaan Ruotsi oli tassa roseeasiassa vahan edella, mutta piankos me se kiinni otetaan.

      Supprimer
  2. Hehee, arvaapa mitä ostin tänään Alkosta sun blogauksen innoittamana. :)

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Kiva etta antoi inspista valinnanvaikeuden keskella :). Taalla taas vaihteeksi sataa, mutta voi edes roseen voimin kuvitella itsensa jonnekin Rivieran rannoille hehe.

      Supprimer