mardi 9 avril 2013

Kaupoilla

Tietokonettani lahdettiin hakemaan tietysti yhdesta taman kaupungin lukuisista, mielettoman kokoisista kauppakeskuksista. En nyt itse juokse mitenkaan merkkien perassa eika haaveissani siinna edes mikaan merkkilaukku, mutta jain silti hieman suu auki kuikuillessani putiikkien valikoimaa tuolla Elements:lla jossa kaytiin. Suurimpia sydamentykytyksia sai aikaan Manolo Blahnik, Jimmy Choo ja Louboutinin liikkeiden ikkunat.

 Paasiaisen kunniaksi (olen vahan myohassa naiden pupujuttujeni kanssa) Sinne oli rakennettu ihan oma pupulandia, jossa kersat kirmasivat ja vanhempien salamavalot valkkyivat.

Asiaan ja Aasiaan (hehe) kuuluvasti Chanelin liikkeen ovella oli koko ajan joku jonottamassa. 

 
Illalla kaytiin uuvuttavan shoppailukierroksen ja viela uuvuttavamman palelemisen, kiitos ilmastointi, jalkeen syomassa uudessa keskustan ranskalaistyyppisessa ravintolassa Petite Oyster. Miehet olivat jo saapuneet paikalle viinin kanssa. Juotiin meidan omaa Loiren sauvignon-valkoviinia, vahan kuplivaa ja chinon-punaviinia. Jaettiin muunmuassa ostereita, jotka meni niin akkia ettei kuvia ehtinyt ottaa ja iso pihvi. Tykkasin tuosta pihvin tarjoilusta lankulla! Lasku oli vahan turhan iso muutaman hassun osterin ja katkaravun naposteluun ja tarjoilu tajuttoman hidasta, mutta seura parasta.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire