jeudi 3 octobre 2013

Koh Lanta eli melkein selviytyjat

Nyt kun kerran ollaan Thaimaassa,mietin, etta sielta Phuketistahan paasee helposti seikkailemaan lahisaarillekin. Myos muita tuttuja oli menossa yhteen jos toiseen paikkaan, joten mina otin kartan kateen ja valitsin Koh Lannan saaren. Tama valikoitui oikeastaan ihan silla perusteella, etta Ranskan Selviytyjat-ohjelma on kuvattu Koh Lannalla, muuta en saaresta tiennytkaan. No, oli hyva valinta! Tama ei ole viela kovin turistien valloittama paikka vaan enemmankin hippihenkinen saari, jossa hinnatkin ovat pysyneet alhaisimpina kuin esimerkiksi viereisella Koh Phi Phi-saarella.

 Saat suosivat alkuviikosta ja suunnattiin saaren etelanokkaan luonnon puistoon ja majakkaa katselemaan.

 Sisaanpaasy maksu oli 200 tbh/henki ja siihen viela vahan lisaa ajokista. Mutta oli mielestani sen arvoista! Nain alkukaudesta ennen suurimpia turistiryntayksia, paikka oli tosi rauhallinen. Siihen kuuluu kaksi rantaa joista toisella voi uima ja toinen koostuu kivista.

 Mina poseeraan sen majakan kanssa. Nama kuvat on otettu erasta kaveriani varten, joka on hulluna majakoihin. Ihan kivahan tuo oli.


 Luonnonpuiston alueella on myos yksi patikointireitti, vahan alle 2 kilsaa ja paatettiin talsia se lapi. Matkaan meni n. tunti, vahan oli kiipeamista muttei mitenkaan yltiopaisesti. Yksi apinakin nahtiin vilahtavan tien yli.

Hikisen patikkaretken jalkeen oli ihana valua rannalle, jossa ei ollut ketaan muita joten saatiin se ihan yksityiskayttoon! Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja vesi oli lamminta. Siella oli kiva hengata iltapaiva ja unohtaa kieltavat tyovastaukset. Nyt alan taas hommiin ja naputtelemaan kuumeisesti uusia vastauksia ja etsimaan sita tyota...

4 commentaires:

  1. Ihanan näköistä! Ja hauska nimi teidän lomasaarella! :D

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Tuo olikin aurinkoisin paiva, etta sain nainkin mahtavia kuvia!

      Supprimer
  2. Hei tännehän oli ilmestynyt vaikka kuinka monta postausta! Sä oot unohtanut sun FB-sivun tai sit multa mennyt ohi... Mutta siis: ihania kuvia! Ja vitsi miten makee majakka! Oikein kunnon haaksirikkosaaren tunnelmaa! Sun elämää saa kyl seurata kuin saippuasarjaa (ripauksella jännitystä), ei voi yhtään tietää mitä tapahtuu seuraavaksi :)

    Maria

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Joo hyva kun huomautit, oon unohtanut kokonaan FB:n kun netin kanssa on valilla hankaluuksia. Hahaa hitsit kun ma en aina meinaa itsekaan pysya karryilla mita tapahtuu, pikku hiljaa alkaa tuleen tama tunne etta olis kiva pistaa pakaasit johonkin paikkaan pysyvamminkin...Mutta sita ei kai ole luvassa ihan viela!

      Supprimer