lundi 25 mars 2013

Vahvaa teetä

Alku ja elämä on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Koko ajan tulee huomioitua kaikkea outoa ja jännää jota ei olisi voinut ikinä kuvitellakaan olevan olemassa maailmassa.Kahvinetsintä on esimerkiksi ollut tällaista. Täällähän ei hirveästi kahvia harrasteta joten sitä löytyy kaupasta usein sellaisena valmiiksi pakattuna, enemmän tai vähemmän maitoversiona. Kahviloissa taas on kaikissa samat versiot kuin Starbucksissa, että erimakuisia latteja sun muita kyllä löytyy.

 Löysin kuitenkin kahvia joka ei ole pikaa, vaan samanlaisessa pussissa kuin tee. Tämä on mielestäni hauskaa, näppärää ja makukin kohdallaan.

 Täällä oli tänä viikonloppuna joku rugbyn suuri finaali, Seven, turha kai edes lisätä etten oikein itse seuraa kyseistä lajia...Tunnettiin kuitenkin muita intoilijoita ja käytiin sunnuntai-illalla syomässä kaupungilla. Ilmeisesti keskusta oli ollut ihan tupaten täynnä populaa koko viikonlopun.

Bongasin hauskan pupukollaasion erään ostoskeskuksen edestä. Pääsiäinen saapuu!

 Menin sitten itsekin koittamaan jonon jatkoa. Illalla tarkeni aika hyvin noin paljain säärin, mutta eipä täällä ole vielä aurinko paistanut sitten tuloni.

Minun residenssi on mielestäni tosi hieno, aivan niin kuin hotelli. Ehdin käydä jo uima-altaalla uimassa ja odotan malttamattomana hienoja ilmoja, että pääsisi ruskettumaan meidän ulkoaltaalle!

Sitä vahvaa teetä

Eilen aperoitiin aika myöhään sillä täällä on vierailemassa eräs ranskalainen tuttava, joka toisin sanoen venailee viisumiaan Kiinan puolelle. Aamulla herätys ja putiikkia avaamaan. Sain myös kuulla, että minun täytyy mennä tekemään tänä iltana viinimaistelu 20 hengen porukalle, joten täytyy tästä jatkaa sen suunnittelua. Onneksi kukaan ei katso pahalle sitä että hengailee pitkin kyliä oman teetermostatin kanssa! Minä tykkään!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire