dimanche 24 mars 2013

Joka päivä

Päätin nyt yrittää tehdä toisen blogin, sillä no tällä hetkellä tämä nuori neiti ei enää selviydy Ranskassa vaan nyt ollaan Hong Kongissa. Pidän edelleen myös Ranska-blogia auki, eihän sitä esim. tiedä jos vaikka sinne palaa jne. Sillä aikaa nyt ollaan siis täällä:

kuva Google
 
Tosiasiassa elämäni täällä ei nyt näytä ihan noin hienolta ja eksoottiselta vaan jokapäiväinen totuus on tämä...

 Tulin helpottamaan kahden kaverini työtuskaa sillä heidän työntekijöistään kaksi on lähtenyt tässä vuoden alun aikana, joten minut laitettiin pitämään putiikkia pystyssä heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Joskus jää aikaa myös roikkua netissä ja siemailla viiniä. Onneksi. Pitää koti-ikävän loitolla.

3 commentaires:

 1. Voi ihanaa et sun reissu meni niin hyvin! Jotenki vähän kauhulla odotin, että mitä kommelluksia tällä kertaa sattuu tai että pääsetkö koko maahan ees "sisälle" :D Tsemppiä nyt vaan sinne! Alkushokki varmaan kestänee jonkin aikaa, mutta kyllä sekin sitten häviää.. varsinki ku meikä tulee kylään mahd. pia ;)

  RépondreSupprimer
 2. Hui, mikä muutos ja muutto! Mä en kyllä varmaan olisi uskaltanut lähteä noin kauas kotoa! Toivottavasti kotiudut sinne uuteen kotiin pian ja kaikki menee hyvin. :) Mukavaa, että päätit perustaa uuden blogin, jotta päästään seuraamaan elämää maapallon toisellakin puolella.

  RépondreSupprimer
 3. Essie, joo matka sujui oikein mallikkaasti, ei varmaan ole koskaan ennen mennyt näin ilman mitään kommelluksia.Täällä on rentoa menoa eikä hirveästi shokkiakaan.

  Matkantekijätär, tällä lailla onkin vähän helpompi erotella erimaiset jutut toisistaan. Niinpä, itsekin välillä hymisen että olenpa kaukana kotoa eikä täältä noin vaan lähdetä Suomeen!

  RépondreSupprimer