jeudi 12 mars 2015

Tasta on niin pitka aika!

Siis mun viimeisesta postauksesta alkaa nyt olla ihan sellainen lyhyt aika kuin vuosi niin voisi varmaan jotain raapustella taas. Toisin sanoen sain tanaan tallaisen pienen innon kipinan kun aloin miettia yhta hyvaa viinia jota joskus join Marseillessa (kiitos vanhan blogini, loysinkin sen!) vuonna 2010 (kavi siis ilmi blogista). Aloin selata vanhoja kirjoituksia ja naureskelemaan omille jutuilleni, katselemaan kuinka nuori olinkaan ja kuinka jaksoin viinimaistella/ryypata niin kauheesti koulun ohella ja viela jaksaa pakertaa ne hyvat paperitkin ulos sielta koulusta.

Jospa nyt olisi aika tehda pieni paivitys mita tassa vuodessa taalla Australiassa onkaan tapahtunut:

- Eli olen edelleen samassa paikassa ja asun siis Sydneyssa. Sama mieskin on viela takertuneena menossa mukana jonka takia joudun hengata taalla maailman aarissa viela hetken ainakin (kunhan se suostuu vaihtaamaan surffausrannat Suomen kosteaan kaamossaahan)

- Viinihommissa ollaan edelleen ja sanoisinko etta viela enemmankin jopa. Olen ihan jamahtanyt ravintolamaailmaan ja vaihdoin juuri uuteen tyohon jossa luotsaan koko ravintolaa ja vastaan viinihommista eli olen nyt ammattinimikkeeltani "sommelier" (juhuu!)


- Koska viinimysteereja riittaa edelleen, paatin alkaa opiskelemaan oikein virallisestikin "sommelieriksi" eli aloitan "master sommelier"-kurssit heinakuussa josta loppujen lopuksi voi kokeilla onneaan ja valmistua master sommelieriksi. Naita hienoja hemmoja on koko maailmassa talla hetkella 219, USA:ssa 119 joista vaan 21 naisia (!). Viinipullon voi siis korkata jo ajoissa (harjoitteluun/juhlimiseen/pettymykseen).


- Elamani pyorii enimmakseen ruoan ja viinin parissa. Harjoittelen myos valokuvausta, photoshopin kayttoa (apua ei hyvin mee), uusia resepteja, kuinka ankea spirulinaa joka jumalan ruokaan, leipoa gluteenittomia kakkuja kun niin moni lahipiirista on "gluteeiniton", kahviluomuksia, bodybarre-jumppaa, joogavideoita, skillshare-sivuston videoiden katselua, suomalaisten astiastojen ja nakkileivan haalimista internetin maailmasta ja merelle tahyilya (helpompaa kuin juoksulenkit).


   - Yritan/opiskelen portugalin kielta. Valilla tuntuu etta olis suht helppoa kun osaa jo ranskaa ja sit ne heittaa jonkun ihan oudon aanteen.


- Olen taalla onnellinen. Paitsi etta tama on niin helkkarin kaukana kaikesta. En ole tavannut yhtakaan suomalaista, voisi olla enemman asialla.

Nyt siis asiaan: eli uusi blogiosoite on www.blondewine.com. Ja instagram kay paihittyy kaikista tiheimmin: elina_blondewine.

Olkaa karsivallisia, blogirytmi ei ole ihan viela vakiintunut!
Kuulemisiin kaikille ja innolla otan vastaan kommentteja! Voila!

5 commentaires:

  1. Kiva kuulla sinusta! Toivottavasti jatkat bloggailua!

    RépondreSupprimer
  2. No mutta nämähän olivat hienoja uutisia! Nyt ei muuta ku klikkaamaan itteni uuteen blogiisi!
    T. Tyyne Barcelonasta

    RépondreSupprimer
  3. Tuohan on mahtavaa! Kyllä se viinien ääressä työskentely kuulostaa enemmän kuin houkuttelevalta. ;)

    Helpoimmat gluteenittomat kakut on raakakakkuja. Siinä ei voi juuri pieleen mennä ja on ihan super hyvää. ;)

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Erittain mielenkiintoista tyoskennella viinien parissa vaikka ajoittain niin hankalaa! Joskus maistelen usiksi jonkun viinin jonka pitaisi olla "tuttu" ja oon vaan etta eihan taa maistu yhtaan sille milta muistin! Itse syon ihan tavallista ruokaa, mutta taalla on myos erittain trendikasta nyt olla syomatta gluteenitonta ruokaa, joten on tullut ostettua vehnajauhojen sijaan manteli-, tattari- ja lootusjauhoa joita sitten kaytan ihan "tavallisiinkin" leipomuksiin. Naiden raakajuttujen innoittamana tosin ostin taateleita ja niita on jo muussattu banaanin joukkoon, nam tosiaan!

      Supprimer