dimanche 13 octobre 2013

Sama Sama mut Eri

Vaihdoin muuten blogin nimen nyt vahan sopivammaksi! Enaa kun ei olla pelkastaan liikenteessa missaan Hong Kongissa, vaan suunta on valilla hippasen sekaisin itseltakin niin tallainen maailmalla-lisa nyt tuli uudeksi nimeksi. Muuten pysyy kaikki samana, osoitteesta alkaen.

Taalla kaikkien kayttama lausunta : Sama sama mutta eri. Luulin tata ensin poikien vitsiksi, mutta ei! Olen nyt kuullut tosi monen thai-henkilon kayttavan tata ja aina jaksaa naurattaa. Takalaisessa kulttuurissahan ei voi sanoa suoraan ettei osaa tai tieda jotain tai edes ihan pelkkaa ei:ta, joten siihen saumaan tama sanonta kay hyvin. Valilla arsyttaa, kun toinen vastaa aina joo ja sitten saa arvuutella, etta kuinkahan joo se nyt onkaan...

Lopulta tama on taysin totta, nimittain lahden taas matkalle! Oltiin eilen bilettamassa taman saarekkeen pohjoisosassa, nukuttiin rantatuoleilla ja klo 10 kotiin tullessa naputtelin Australian viisumihakemuksen menemaan silmat tihrussa ja krapulassa. Iltapaivalla tuli myontava vastaus ja buukkasin heti peraan lennot. Lento Sydneyseen lahtee siis huomen illalla. Seuraavaksi kerrontaa sielta vaikka naita Thaimaajuttujakin riittaa viela kasa pain. Kuulemiin pian uudelta mantereelta! 

2 commentaires:

  1. Jee, odotan innolla Sydney-kuulumisia! Oon seurannut sun blogia jo Ranska-ajoista lähtien ja ihailen sun seikkailija-asennetta. Mulla se on ollut jo pari vuotta vähän uinumassa kun oon asettunut Lontooseen, mutta Ausseihin on ikuinen ikävä! Se on upea paikka, nauti! :)

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Hei seikkailijaluonteesi on ottanut tassa viime aikoina aika spurtin tosiaan! Sydneyssa on mukavaa, mutta mun nettiyhteys on ollut tosi hidas ja nyt tuli pienia ongelmiakin matkaan joten en ehdi tana(kaan) viikonloppuna viettaa aikaa koneella ja paivitella vaikka kamerassa on kivasti kuvia. Mutta pian pian!

      Supprimer