lundi 30 septembre 2013

Tytto tulessa

Mun kurssi meni ohitse tosi akkia ja viimeisena paivana harjoiteltiin palomiehenhommia. Tama oli aika kiva loppu kivalle viikolle vaikka vetta tulikin niskaan hieman. Huomasin myos, etta musta ei tulisi paikan parasta palomiesta.

Kaytiin syomassa Pad Thaita lounaaksi ja suunnattiin sen jalkeen paloasemalle. 

Kaikki saivat paallensa tosi mahtavat kuteet ja haalarit hikoiltavaksi. Omaa harjoitteluvuoroa venaillessa oli hyva pitaa valokuvauspausseja.

Yhdella pojista oli iphonessaan toiminto, jolla sai otettua tuollaisia mahtavia panoramakuvia, joten tama kuva on hanelta. Lahestyttiin palavaa kohtaa vesiletkun kanssa rivissa ja toinen palomies suihkutti vetta paalle. Omalla vuorollani mun naama oli niin vesisuihkun peitossa, etta hyva kun sita tulipesaketta nain. Sohin vetta vahan sinne pain = en saanut kymmenen pistetta enka papukaijamerkkia.

 Kokemuksen jalkeen haalareista kuoriutui kuitenkin aika onnellinen vaikkakin likimarka Ella. Mikas siina kun bikinit paalle ja kokoonnuttiin sitten heti juhlistamaan yhden uutta tyopaikkaa, toisiemme tapaamista ja kurssin paattymista kahden pojun hotellin altaalle. Illasta lahdettiin viela bilettamaankin, meilla oli ihan alyhauska ilta ja seuraava paiva kului taas uima-altaalla hengatessa.

Oon tata jo varmaan toitottanut, mutta itse tykkasin tosi paljon mun koulusta, Sail in Asia, joten sinne vaan jos joskus haluaa suorittaa Phuketissa mitaan mereen liittyvia kursseja. Loysin myos kivoja kavereita ja sain jo kutsuja pariin Australian kolkkaan joten yritetaan nyt sitten joskus treffata maailmalla seilatessamme.

2 commentaires:

  1. Selasinkin sun blogia juuri läpi, sain linkin tähän Suomalaiset muilla mailla foorumilta. :)

    Mahtavia tarinoita sulla! Täällä yksi joka todellakin toivoisi olevansa juuri viinikaupassa töissä, ja juuri Hong Kongissa. :D

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Tamahan osui sulle sitten hyvin kohdalleen :). Joo juttuja riittaisi ja kerrankin olen kunnostautunut myos kuvaajana mutta nailta saarilta on huono saada nettiyhteytta. Pian siis taas lisaa Thaimaa-plajaysta, HK-juttujakin olisi tallella, etta niitakin voin kirjoitella vaikken siella enaa olekaan.

      Supprimer