samedi 20 juillet 2013

Tuli viikonloppu

Kesakuussa ei nakojaan ole ehtinyt kirjoitella, mutta nyt taas runosuoni sykkii. Vahan aikaa sitten kavi sillai, etta sain kutsun akkilahdolle Cebuun, Filippiineille. Torstaina tuli viestia, etta saisitko viikonlopun vapaaksi ja koska mulla on maailman parhaat kaveripomot, he myontyivat pitkin hampain, ja perjantai-iltana istuin jo lentokoneessa. Tata siis seurasi kun yksi viaton blondi lahti matkaan kahden hullun pojan kanssa...

Ensimmainen aamu alkoi heti vauhdikkaasti, kun hotellin check-outissa huomattiin etta Miehen pankkikortti seka mun ja hanen passit olivat hukassa. Edellisilta oltiin kuitenkin vietetty ainoastaan hotellin alueella ja meidan huoneen uima-altaalla joten jossain ne taytyi olla. Hetken hermoilun ja mun lievan panikoinnin jalkeen kaikki edella mainitut tavarat loytyivat sohvan raoista.

Meidan ensimmainen yopymispaikka Crimson Resort. Tosi ystavallista palvelua, vaikka aiheutettiin taalla kaikista eniten riesaa. Enemman perheystavallinen ja romanttinen kohde, joten vaihdettiin heti seuraavana aamuna. Parhaana puolena se, etta huoneen ikkunasta paasi hyppaamaan suoraan omaan uima-altaaseen! Ja se kuuluisa sohva...

Meille sattui tosi hyvat ilmat vaikka lahdettiin matkaan taifuunivaroituksen alla. Lopulta saatiin hippasen sadetta niskaan vain yhtena iltana. Ihan kiva oli myos paiva jolloin vuokrattiin oma paatti kuljettajineen kayttoon ja lahdettiin vahan merelle. 

Paastiin snorklaamaan johonkin saaren edustalle, joka oli kylla ihan surkea yritys. Ei siella vedessa mitaan muuta nakynyt kuin pari kalaa, etta talla kertaa eivat filippiinot ihan osuneet hyvaan saumaan. Kaytiin myos rantautumassa talla rannalla ja syotiin lounasta "kelluvassa" ravintolassa. Nama oli sellaisia rakennelmia jotka seisoivat meressa tukkien paalle rakennettuna, annoksensa sai valita vastapyydystetysta kalasaaliista ja se sitten valmistettiin omavalinnaisella tavalla. Oli tosi hyvaa ja hemmetin tyyrista.

Meidan toinen matala maja. "Movenpick, ihanaa jaateloa!", mina hihkaisin kun naen hotellin nimen. Pojat katsovat mua kummastuneena: "Eikun se on toi meidan hotellin nimi...". Siis missapain maailmaa ei tiedeta, etta Movenpick on ensisijaisesti jaateloa??!
Siella oli myos iltapaivalla suklaa-happy hour ehdin huomioida ennen kuin painuttiin paistattelemaan aurinkoa rannalle ja kaymaan koko cocktail-lista lapi. Mun puhti loppui kylla listan loppupaassa ja maistelin vaan viimeisia pojilta. Parhaimmaksi osoittautui nro 2 "Flying Kangaroo" eli joku Pina Coladan variaatio.

 Illalla kaytiin viela testaamassa hotellin rantabaari joka oli osuvasti nimetty Ibizaksi. Olihan siella valoa ja valketta, mutta parasta oli etta, siella saattoi maata riipukeinun tyylisissa tuoliviritelmissa ihan meren paalla!

Tuosta nakyy takana myos meidan valloittama ranta ja kaytiin siella myos yomyohalla pulahtamassa. Hotellien yksityiset rannat ovat tosin vartioituja eika uimaan saisi menna keskella yota. Syoksyttiin sinne juoksujalkaa ja pian tulivat jo vartijat huutelemaan peraan. Kylla oli hauskaa ja virkistavaa!

Jatkoa seuraa viela vahan, mutta nyt taytyy menna. Taas alkaa hyvin luistaa tama suomen kirjoittaminen, etta taitaa tasta heinakuun lopusta tulla hieman aktiivisempi kuin kesakuusta, pysykaa linjoilla!

2 commentaires:

  1. Onko tuossa viimeisessä kuvassa sun mies? Näyttää aivan David Guettalle!:D

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Ei ole, tama on kaveri. Mun omasta nakyy vaan selka tossa ylempana, kun meista ei tullut tarpeeksi tarahtanytta kuvaa etta olis voinut tanne laittaa haha. Mutta valitan David Guetta-terveiset ! :)

      Supprimer