dimanche 11 mai 2014

Konsertissa

Mun on edelleen ajoittain hankala tajuta, että asun nyt täällä isossa kaupungissa, jonka voisi mieltää tämän pallon puoliskon yhdeksi pääkaupungeista. Lehdistä lukee kuinka julkkikset kulkevat keskustan kaduilla, jossain studion siimeksessä kuvataan Kylie Minoguen ja Ricky Martinin tuomaroimaa Voicea ja Miranda Kerr oli kuvattu kahvilassa, joka sijaitsee ihan mun työpaikan lähellä. Niinpä täältä löytyy myös konserttivalikoimaa aika lailla, Beyoncekin kävi vähän aikaa sitten. Pääsiäisen aikana kaverini menivät the Wailersin konserttiin kuuntelemaan reggaeta ja kun mulla sattui olla vapaata niin menin mukaan.

Konserttisalina toimi vanhanajan fiiliksen säilyttänyt Enmore-teatteri Newtownissa. Tämä osa Sydney on tosi trendikäs, vähän underground-kulttuurin omaava kortteeri josta löytyy vaikka minkänäköistä baaria, yökerhoa ja ravintolaa. Junapysäkki Newtown sijaitsee ihan teatterin vieressä, joten kätevästi pääsi paikalle myös ilman autoa. Meillä oli vähän aikaa ennen Wailersin ukkojen lurinoita, mutta kukaan ei tiennyt ruokapaikkaa siinä lähettyvillä joten syötiin vaan perus thai-ravintolassa. Mulla on kovasti hakusessa Newtownin ravintolat joten lupasin että seuraavalla kerralla varaudun paremmin ja parempiin sapuskoihin!

 Teatteri oli sisästä kaksi kolmasosaa täynnä ja oli ihan kiva fiilis. Ei ollut mitenkään tunkua ja sai rauhassa hytkyä Bob Marleyn laulujen mukaan ihan niin kuin itse halusi. Me oltiin seisomasalin puolella, mutta ylhäällä oleva parvikin näytti olevan aika täynnä istuvia kuulijoita.  

Junaa odotellessa.

Konsertti loppui suhteellisen aikaisin n. puoli yhdentoista aikaan. Meidän seurueesta osa oli jo väsynyt joten eikun kotimatkalle. Minä aion kyllä vakaasti mennä uudestaan lähiaikoina kun ei edes drinkille ehditty konsertin jälkeen!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire