vendredi 20 septembre 2013

Takaisin Aasiassa!

Ette varmaan ikina olisi uskonut, etta olen jo taas toisella mantereella! No en makaan melkein! Terveisia siis Thaimaasta. Paadyin nyt tanne ja saavuin tassa aamulla Bangkokiin ja maanantaiksi matka jatkuu Phuketiin.

Mun yksi hyva kaveri totesi, etta taas kerran mun elamassa meni kuin Kauniissa ja Rohkeissa konsanaan, niin jaan nyt tarinan taman retken takaa. Istahdin Bordeaux'ssa lounaalle kaverin kanssa eraalle terassille surkuttelemaan tilannettani, kun yhtakkia viereisen poydan tuttu tervehtii. Vietettiin sitten iltapaiva yhdessa hanen kanssaan ja selitin kuinka paras Ranskakaverini on oleillut kesan Bangkokissa tyon merkeissa. Tama tuttu sattuu olemaan toissa eraalla lentoyhtiolla ja kuinka ollakaan, mainitsi lentavansa Bangkokiin kuun lopussa. Niinpa muutaman minuutin paasta mulle oli hoidettu hyva lippudiili ja hihkuin onnesta. Ja nyt istun kaverini kampalla venailemassa tyttoa jostain parin paivan retkelta Full Moon-partyista.

Harmikseni tama viikonloppu Bangkokissa on tosi tosi lyhyt, mutta kirjoittelen lisaa Phuketista, jonne suuntaan...yksin. Gulp, en ole ikina matkustanut mihinkaan kohteeseen yksin. Kirjoittelen sielta pain lisaa uusista suunnitelmistani! Toivottavasti pysyn vaan hengissa sinne asti, hieman nimittain jannittaa.

2 commentaires:

  1. Olen huono kommentoija, vaikka olen blogiasi Ranskasta saakka seurannut, mutta nyt päätin vähän ryhdistäytyä. Tuli nimittäin niin hyvä mieli, että sait taas tuulta siipien alle, kummasti se elämä vaan kuljettaa, kun antaa vaan mennä. :D

    Itsekin kirjoittelen tätä Bangkokissa, Aasia-turneeta aloittelemassa ja matja jatkuu pohjoiseen joskus ensi viikolla. Ihanaa Thaimaata sulle, on tämä vain niin upea maa! Ja hyvin se yksin matkustaminen menee, se on täällä suht helppoa, huolet pois. :)

    - Kalypso

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Ihana kun kommentoit! Joo mietin (useimmiten), etta kylla kaikki asiat lopulta jarjestyy jos jaksaa itse vahan hoitaa ja uskoa kohtaloon tai muuhun sellaiseen. Ja tosi tosi kiva kuulla, etta yksin matkaaminen on ihan helppoa, olen kylla siita kuullut tuhat kertaa mutta hankalampi uskoa. Nyt odotan jo innolla ensi viikon seikkailuja ja uskon etta kylla siita viela selvian! Ja toivottavasti paasen viela tutustumaan lisaa Bangkokiin, silla nyt olen saanut pelkan pintaraapaisun.

      Supprimer