samedi 3 août 2013

Kerran Balilla

Viime viikonloppuna mulle tulli sellanen kiva tilaisuus kuin kipaista Balille tapaamaan yhta parasta tosi vanhaa ystavaa. Tai siis eihan me nyt niin vanhoja viela olla... Joku vahintaan viikon loma olisi kylla tullut tarpeeseen seka siihen Balin nakemiseen yhta hyvin kuin taman bloggaajan hermoillekin. Aikaa oli kuitenkin ainoastaan viikonloppu joten otettiin sitten siita kaikki irti. Paasi samassa muistumaan kuinka viime kerralla yhden paivan Helsingin valloittamisen jalkeen tama ystava totesi: "Mulla kesti kaksi paivaa toipua sun vierailusta". Ei siis varmaan ihan niin vanhoja olla.

Mun Balin reissu koostui muunmuassa...

 Virkistavasta juotavasta aaltojen aarella (ja oli niin hyvaa etta oltiin kamalasti myohassa meidan kyytistakin)

 Pienista kulttuuripausseista

 Rantailusta ja ruskean mutta ei-palaneen ihon peraan haikailusta (melkein onnistuin, molemmilla saroilla)

Omakuvista kun loytyi joku kerrankin kuvaaja

Hyvasta ruoasta (oikeasti ei mennyt kertaakaan metsaan ja tama vihrea curry oli yksi onnistuneimmista aterioista)

 Tunnelmallisista valoista ja rantabaareista (ja myonnettakoon valilla vahan oudoistakin uusista tutuista)

Happy hour cocktaileista (Olen uudelleenloytanyt Pina Coladan!)

Ja tietty sen mahtavan ystavan seurasta! Tuli jutskattua niin paljon, etta ihan aani meni kirjaimellisesti. Uskalsi tulla vasta takaisin kun olin jo tukevasti Hong Kongin maaperalla.

Olisipa kaikki viikonloput tallaisia...

5 commentaires:

  1. Täähän nyt menee sarjaan, että "meidän päästä" rannikkoa piipahdetaan Korsikalle tai ajellaan Italiaan, mutta siellä mennään kiasus soikoon Balille! Mä olen mukamas vain ehkä kateudesta vihreä... Kivoja kuvia ja ihanan kuulloinen viikonloppu kerta kaikkiaan :)

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Jep oli tosi kivaa! Sellasia Korsikan vertaisia rantoja olis kylla saanut etsia aika kauan etta kylla joka paikassa on omat puolensa. Ja meinaan laittaa viela lisaakin kuvia niin etta saat varmasti tarpeeksi matkakuumetta :)

      Supprimer
  2. Hauskaa kun pystyy tekee noin vaivattomasti matkan. ;) Itse oon kerran käynyt balilla ihan sellaisen parin viikon matkan, mutta vuosi sitten matkalla Suomeen pysähdyttiin just vain muutamaksi päiväksi balille kun oltiin siinä nurkilla koneen vaihdon takia. ;) Todella kivoja kuviakin sinulla tässä ja siinä uudemmassa postauksessa. :)

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Kiitti, ehdittiin hieman kuvaillakin joo. Suorat mennot tuonne lentaisi vissiin 5h, mutta itse lensin budjettimatkan ja vaihdoin siis Singaporessa menomatkalla (ja latasin laukun tayteen suklaata!peanut butter m&m's! reese cups-juttuja! ikina en olekaan ennen maistanut) ja tulomatkalla Jakartassa (maailman kauhein lentokentta). Etta hippasen pisemmat lennot oli, mutta kokonaisuudessaan tosta tuli sellanen pitka vkl. Lahdin to-illalla ja saavuin ma myohaan yolla, etta lomasekunnit tuli kaytettya ihan loppuun asti :)

      Supprimer
    2. Eika sunkaan matkas Fijille oikein hassumman nakoinen ollut, nyt makin haluun sinne ihan kauheesti!

      Supprimer