mercredi 14 août 2013

Kaikkea sellaista mista voisi olla huutava pula

Mun synttaritkin lahestyy kovaa vauhtia ja vaikka tiedan, etta niita luultavasti juhlitaan ainoastaan (pakaste)mansikkakakulla ja muutamalla (monella) pullolla viinia, niin olen tassa viime aikoina alkanut halajamaan yhta jos toista juttua. Nama on kaikki sellasia mita meinaan ostaa sitten joskus palkkapaivana. Eli toivottavasti ainakin lahitulevaisuudessa.

Uusi reppu! Tasta olen jo aidille ehtinyt hehkuttamaan ja vastaukseksi sain vaan "joo kaydaan sit yhdes katsomassa...". Mun vanha Haglofin patikoijan unelma kun alkaa olla jo vahan rispaantunut ja liian kokenut. Puhumattakaan, etta se on myos saanut kokea niin Hong Kongin (ennen kuin tajusin laittaa kosteudenkeraajan) kuin monen biitsin kosteusvauriot. En millaan vaan osaa valita naista ihanista vareista. Kokoa tai mallia en ole edes ehtinyt miettia, kun olen pohtinut niin ankarasti tata varijuttua.

 Aurinkolasit. Joo, voi apua mun taytyy tunnustaa, etta taas olis tana kesana paassyt haviamaan viimeisimmatkin niista mun kunnon ja vahemman-kunnonkin aurinkolaseista. Ei voi olla totta, miten aurinkolasit aina haviaa niin helposti??! Musta nama Raybanit sopisivat aivan taydellisesti mun nenalle ja tukkavariakin on tossa kuvassa jo mallailtu.

Uusi puhelin, mieluiten Samsung s4 mini. Hmmm, mulla on talla hetkella kaytossa kaksi blackberrya ja vihdoin viimein tunnustan, etta on niissa vahan haikkaa...Toisesta en valita kun sen sain ihan ilmaiseksi, vaikka vahan vaan ottaa hermoon kun sita olla uudelleenkaynnistamassa vahintaan kerran paivassa. Taallapain Samsung on kova sana ja hinnaltaankin melkein kaksi kertaa halvempi kuin iphone. Ja ottaa todistetusti mahtavia kuvia.

Nain Singaporen kentalla nama ihanat tummanfarkunvariset shortsit sellaisessa mahtavassa halppisliikkeessa kuin Cotton On. En tieda mista johtuu, etta haikailen shortsejen peraan nain syksylla?! Joka tapauksessa naiden 15 euron hinta ei kovasti kirpaise, kirpaisee ainoastaan se etten niita ostanut silloin siella lentokentalla!

Mun ensi talven takki! Kappailin Zaran aleissa ja kaikkien niiden kesahepeiden keskella bongasin taman. Naytti kerrassaan mahtavalta mun paalla vaikka alla olikin vain hellemekko. Muistelen viela kaiholla erasta toista vaaleanpunaista takkia jota en ostanut Berliinissa (Essi, muistatko??!) joten talla kertaa en aio kavella onneni ohitse. Vaikka seuraavan kerran kayttaisin talvitakkia aikaisintaan ensi kesana. Tai ensi jouluna Suomessa. Edessa kolmen maan ja neljan kaupungin lukuisat Zarat, etta eikohan taman pitaisi olla helppo nakki.

Tahan loppuun heitan viela pari paria kenkia ihan niin kuin noin naon vuoksi. Nama on kyllakin Zaran aleista, etta taitaa olla ihan turha toivo niita loytaa mistaan enaa. Tassa tapauksessa voisin ihan hyvin haluta esim. kivat nudet avokkaat. Tai...

...kesaksi haluisin uuden flipflopit (nain Balilla jotkut tollaset kivat kuviollliset) ja erityisesti kivat espadrillikset. Ostin mun edellisen parin kuudella eurolla Uzes'in markkinoilta Nimesin lahelta ja kaytin niita niin hirveesti etta pohja lahti irti. Uusille olisi siis tarvetta, mutta ei kiitos millaan kasittamattomalla hinnalla. Musta toi kuusi euroa oli ihan soppeli...

kaikki kuvat google 

Tassa olisi taas vahan kamaa hetkeksi! Voinen nyt keskittya suunnittelemaan koska nama ostaisin/mista loytyisi/mihin tilaan nama muka mahtuisi ja muuta yhta toisarvoista.

8 commentaires:

  1. Mullekin kelpais toi pinkkitakki ja noi ihanat havaianakset. Olin jo ihan unohtanut ton Cotton On -kaupan, shoppailin siellä Ausseissa vuosia sitten ja muistan kyllä löytäneeni sieltä useita kivoja juttuja :)

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Mulla tulee siita mieleen H&M:n surffisisko. Mutta joo makin olen loytanyt sielta ihan kivoja juttuja ja halvalla tietty lahtee.

      Supprimer
  2. En kyllä muista että kattelit tuota takkia aiemmin, mutta aivan ihana on! Munkin pitäis etsiä uutta talvitakkia, mutta nirsous iskee. Toi vaaleanpunainen reppu ois kyl paras! Meidän koko luokalla (turkulaiset perkele :D) on noi reput! Ja sit noi nude korkkarit on ihanat! Voin lainaa joskus ;)

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Se takki jota katselin oli tosi paljon pinkimpi, ma muistan taas sen kuin eilisen, joten musta tuntuu etta toi on pakko ostaa..Tykkaan ehka eniten tosta violettisesta repusta, pitaa tsekata livena. Nayttaa ainakin olevan vissiin hyva sijoitus jos teidan luokkalaiset on jo sita mielta:)

      Supprimer
  3. Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.

    RépondreSupprimer
  4. älä osta samsung se on paska. ostaa Nokia Lumia 620 on halpa ja erittäin hyvä ja voit saada sen vaaleanpunainen.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Hmmmm j'ai rien essayer encore mais bientot je peux changer de tel. Peut etre je vais regarder le lumia rose alors...

      Supprimer
    2. Hmmmm j'ai rien essayer encore mais bientot je peux changer de tel. Peut etre je vais regarder le lumia rose alors...

      Supprimer